Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Ausztria legnagyobb „Bikini-Flashmobja“

Ausztria legnagyobb „Bikini-Flashmobja“ –Vizicsúszda verseny fürdőruhában a sípályán - Kubai Salsa táncosok és „beach bárok“  a Nassfeldi pályán!

 


 

Méteres hó, kristály-tiszta kék ég, ragyogó napsütés, hűtött frissítőket kínáló „beach“ bárok  - avagy Ausztria legnagyobb „Bikini-Flashmobja“ - a hideg időjárás ellenére forró nyarat varázsol a szívünkbe és a sípályára a Karintiai Nassfelden, ugyanis 2015. március 14. - április 12. között Nassfeld az Alpok legnagyobb alpesi „beach“ napozóteraszává változik!

„Beach bárok“ a síterepen – az Alpok legnagyobb napozóterasza
Nassfelden süt a legtöbbet a nap egész Karintiában – februárban átlagosan 141 órát! 2015 március 14. és április 12. között különleges „ beach síbárokat“ nyitnak meg napozóágyakkal a síterepen, ezzel az Alpok legnagyobb napozóteraszává változtatva Nassfeldet. Sífutók tömkelege iszogat és relaxál majd a hintaágyakban, napozóágyakban, strandszékeken, „napozókanapékon“, élvezve a „live“ zenekarokat, gyönyörködve a mesés hegyi panorámában és élvezve az osztrák és az olasz konyha ínyenc specialitásait.

 

Ausztria legnagyobb „Flashmobja“ - Vízicsúszda verseny fürdőruhában 2000 méteren a sípályán
A különleges rendezvénysorozat része, a március 15.-én vasárnap megrendezésre kerülő „Snow Beach Day“ – azaz a vizicsúszda verseny 2000 méteren. Mindenki, aki fürdőruhában jelenik meg a rendezvényen, egy ajándék különleges hegyi italt kap, hogy még jobban felmelegedjen a 2000 méter magasságban lévő hegyi „strandon“. Ekkor és itt, a sífelvonó Madritsche állomásánál lesz Ausztria legnagyobb flashmobja, a „Bikini-Flashmob“ és annak fotózása. A délutáni órákban egy különleges vízicsúszda verseny is megrendezésre kerül a sípályán, a kifejezetten erre az eseményre kialakított, speciális medencés vizicsúszdánál, ahol a „legelvetemültebb csúszás“ valamint a „legmenőbb strand cucc“ és az „én voltam az első aki pucéron csúszott“ díjak is átadásra kerülnek a zsűri által.

Salsázz a sípályán eredeti kubai táncosokkal
Salsáztál már síbakancsban a sípályán? Ha Te is azok közé tartozol, akiknek nem volt még ebben szerencséje, akkor itt a lehetőség! A különleges nassfeldi salsa buliban, a „Fiesta de Cuba“ rendezvényen, 2015. március 22-én együtt táncolhatsz a forró kubai ritmusokra, a többi jókedvű síelővel és a profi kubai táncosokkal a nassfeldi sípályán! Találkozhatsz Nassfeld legtáncosabb lábú síelőivel, valamint az eredeti kubai táncosokkal, akikkel együtt rophatod a táncparketten a rumbát, mambot, salsát vagy sambát, és közben isteni egzotikus italokat kóstolhatsz!

A gyerekeket pedig várja a „Húsvéti tojás keresés a hóban“ programunk 2015. március 29 – április 4 között sok izgalmas élménnyel!


Jéggolf kup Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján a Weissensee tavon
A golf és a korcsolya szerelmeseinek pedig a Nassfeld Ski & Golf Trophy 2015. április 10 – 12  között délelőttönként kínál egyedülálló golf versenyeket  Európa legnagyobb természetes korcsolyapályáján, a Weissensee tó befagyott jegén.


Ezeket ne hagyja ki! A legcsodálatosabb kilátást nyújtó napozóhelyek Nassfelden:

1. Garnitzenalm: Hangulatos, igényes bárok, széles napozóterasszal.

2. Berghex: Ebben az ernyőkkel árnyékolt bárban mindig zajlik az élet a Gartnerkofel sífelvonó megállónál

3. Plattner´s Einkehr: Csodálatos „napozóbár“ a családosoknak, a felhők felett. Annyira eredeti, hogy télen sílécen vagy gyalogosan érheti el – autóval nem lehet megközelíteni.

4. Noldistubn/Hotel Nassfeld: Hotel-étterem tágas napozóterasszal, regionális- és nemzetközi finomságokkal.

5. Kofelalm Madritsche: Hagyományos alpesi, de mégis korszerű Nassfeld legmagasabban fekvő Hüttéje! Mesés kilátás és három féle áltozatos étlap várja a vendégeket.

6. Lockstanalm: Alpesi pavilon nagy napozóterasszal és nyugágyakkal.

7. Restaurant Kristall: Csodálatos napozóterasz grátisz nyugágyakkal, regionális és nemzetközi finomságokkal, közvetlenül a Millenium-Express síelvonó mellett.

8. Tressdorfer Alm: Hamisítatlan alpesi Hütte hangulat kényelmes napozóterasszal és napágyakkal, alpesi finomságok és Aprés Ski!

9. Jokl‘s Hütte: Tökéletes pihenő a hazatérés- vagy a szállásra visszatérés előtt, ínycsiklandó finomságokkal.

 

További információ:
Nassfeld Iroda Magyarország

H-1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.
Tel.: +36-1-329-6355,

magyar@nassfeld.at

http://www.austria.info/hu/nassfeld

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK:

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.