Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Az Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama

Az Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama – valami különleges történik a karintiai Nassfelden!

Nassfeld, Karintia legnagyobb és legmodernebb sírégiója, amelyet Ausztria 10 legkedveltebbje között tartanak számon, elkötelezte magát amellett, hogy olyan szolgáltatásokat nyújt látogatóinak, amelyek nem csak izgalmas, de élményekkel teli időtöltést is biztosítanak. Hűen „nice surprise” mottójukhoz, Nassfeld mindig tartogat meglepetéseket.

 

Ezek közül a meglepetések közül az egyik az „Alpok leggyorsabb főzőtanfolyama”. Péntekenként a Millennium-Express sífelvonó kabinjában, amely a tröpolachi völgymegállóból 17 perc alatt szállít fel bennünket a közel 2.000 méter magasan található Madritsche megállóig, egy átfogó, villámgyors főzőtanfolyamon vehetünk részt.

A két Chef: Chiara és Christopher a vendégek szeme láttára és hathatós közreműködésével varázsol karintiai gasztronómiai gyöngyszemeket az asztalra, mint például a Kasnudeln-t (ami egy különleges karintiai, házi túróval töltött alpesi tészta). A tanfolyam elvégzését követően kóstolóra is van lehetőség, sőt a receptet és egy titkos fűszercsomagot is magukkal vihetnek a résztvevők, így otthon is elkészíthetik a tanultakat. Az Alpok leggyorsabb főzőtanfolyamán a jókedv és a vidámság minden esetben garantált!

www.sionline.hu - a síutak specialistája
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.