Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Rólunk

Kedves leendő Utasunk!

Cégünk 2004 óta a magyar utazási piac elismert szereplője idegenforgalmi hivatalok, külföldi utaztatók valamint hotelláncok képviseletében. Partnereink, utasaink és lelkes csapatunk igényei alapján megalkottuk a SIONLINE.hu-t mely kifejezetten a sí szerelmeseinek kínál Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Bulgáriában válogatott szállásokat és programokat. Kiterjedt nemzetközi sí-kapcsolatainkra alapozva olyan sokszínű válogatott téli kínálatot állítottunk össze, mellyel nem titkolt szándékunk, hogy utasaink igényeit ne csupán kielégítsük, hanem felülmúljuk!

Válogatott szállásaink nagy részén mi magunk is jártunk, teszteltük és kivétel nélkül minden szállásunk megfelel magas minőségi- és ár/érték arány szempontjainknak. Alapelvünk, hogy csak olyan szállással és partnerrel dolgozhatunk, ahol mi magunk is szívesen töltenénk szabadidőnket és ahonnan jó élményekkel térnénk vissza!

Lelkes, elkötelezett, profi „sí-csapatunk” erős hangsúlyt fektet arra, hogy minden utasunkkal egyénileg tudjunk foglalkozni, egyéni ajánlattal tudjunk szolgálni és gyorsan, gördülékenyen megszervezzük Önnek programját a legértékesebb napokra – a szabadságára!

Kellemes síelést kívánok a 2014/15 szezonra és remélem, hogy mielőbb utasaink elégedett táborában üdvözölhetem!

Üdvözlettel,

SIONLINE.hu lelkes csapata
 

A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom.