Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Wellness Nassfelden

WELLNESS NASSFELDEN

Nassfeld nem csak a síelésről és a hóról szól, ki ne szeretne egy fárasztó nap után pihenni egy kicsit. Természetesen a Nassfeld sírégióban erre is kínálkozik lehetőség.

 

Számos szállás nyújt wellness szolgáltatást vendégeinek, ahol a szaunán túl, masszázsok és nyugtató kezeléseket, helyi kozmetikumokat is kipróbálhatunk, sőt akár úszással is kezdhetjük a napunkat.

 

 

 

Forrás: Felkensteiner Carintzia

 

Amennyiben reggel úgy döntünk, hogy ma mégsem a sípályán töltenénk el a napot, akkor érdemes a fürdők felé venni az irányt. A régióban, két nagy komplexum található, egyik Kötschach-Mauthenben, a másik pedig Villachban. Az előbbi praktikus választás lehet a családosoknak, hiszen elkülönített terület található az úszók és a nem-úszók számára, így mindenki saját tempójában és vérmérséklete szerint élvezheti a víz örömeit.

 

Villach a térség egyik legmodernebb fürdőkomplexumával rendelkezik, ahol számos különleges szolgáltatással várnak bennünket. A külső és belső medencék mellett a szauna világot, gőzfürdőt és török fürdőrituálét is kipróbálhatjuk. Természetesen a családok sem maradhatnak élmények nélkül, biztosan még hónapok múlva is emlegetni fogják a vadvízi evezést imitáló csatornát, ahol gumi fánkkal csúszhatunk le, néhol még a gravitációval is dacolva. Ha pedig úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy megtanuljunk úszni, akkor erre a korcsoportonkénti úszásoktatás biztosít lehetőséget.

 

 

 

 

Azok az utazók, akik mégiscsak jobban szeretik a természet közeli élményeket, de a szauna melegét is élvezni szeretnék, azoknak az Úszó Szauna az ideális megoldás. A Pressegger See szépségében gyönyörködhetünk a hatalmas ablakokon át, mindeközben pihentetjük fáradt tagjainkat, de ha épp tekerni támad kedvünk az edzőteremben, arra is van lehetőség.

www.sionline.hu - a síutak specialistája