Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Családi fesztivál Dachsteinben!

Az ausztriai Dachsteint méltán tartják az Alpok egyik leginkább családbarát síterepének. A remek síközpont a gyerekekkel érkezőket változatos pályákkal várja, amelyek között a család minden tagja talál majd megfelelőt; a kiváló infrastruktúrát pedig szintén a síterep legvonzóbb tulajdonságai között kell említenünk. A gyerekek a síszezon minden egyes napján főszereplőnek érezhetik magukat, hiszen egy egész kis birodalom, Brumsiland várja őket Dachsteinben! Mindezek mellett a síterep 2011/2012-es, igazán gazdag programkínálatára is illik a gyermek- és családbarát jelző: az osztrák síparadicsom színes és változatos programokkal várja az egész családot, amelyek között biztosak lehetünk abban, hogy kicsik és nagyok egyaránt találnak majd kedvükre valót.


2012. január közepén, három napon át, hamisítatlan fesztivál hangulat uralkodik majd Dachstein síterepén. Az immár hagyományosnak számító Hófesztivál a tél, és a téli sportok ünnepléséről szól. A síközpont vendégei ekkor számtalan programon vehetnek részt – izgalmas sportversenyektől egészen a féktelen bulikig. Az Alpok egyik legnagyobb téli fesztiváljának védjegye a Hőlégballonok Éjszakája: ezt az esemény általában a rendezvény nyitóceremóniájának részeként rendezik meg – elsősorban a gyerekek örömére! Az égbolton színes és kivilágított hőlégballonok sorakoznak fel, az este csúcspontján pedig igazán látványos és magával ragadó, zenével kísért tűzijátéknak is szemtanúi lehetünk. A nagyszabású nyitó ünnepség azonban csak a kezdete a három napig tartó program kavalkádnak!


A téli sportok szenvedélyes rajongóinak kihagyhatatlan a dachsteini Hófesztivál, a rendezvény ideje alatt ugyanis sportfelszerelések ingyenes tesztelésére lesz lehetőségük. Akár a legújabb modelleket is kipróbálhatjuk Dachstein tökéletes pályáin, hogy igazán minőségi sportélményben legyen részünk! A téli szezon minden napján nyitva tartó Brumsiland a fesztivál ideje alatt különleges programokkal, játékos vetélkedőkkel és sportversenyekkel várja a gyerekeket. A felnőttek és a fiatalabbak egyaránt élvezni fogják a professzionális versenyeket is, amelyeknek máskor csak a televízión keresztül lehetnének szemtanúi: a Hófesztivál idején ugyanis a világ élvonalába tartozó snowboard és síbajnokok mérik majd össze tudásukat a remek dachsteini pályákon. A tökéletes technikák megfigyelése számunkra is igazán inspiráló lehet!

 

Az autó- és motorsportok szerelmesei sem maradnak majd program nélkül, ugyanis Motocross versenyt is találunk a rendezvény programkínálatában. Akik pedig önfeledt bulizásra vágynak, azoknak irány az Apres Ski ORF parti sátor, amely minden évben legendás buliknak ad helyet a dachsteini Hófesztiválon.
A rendezvény január 13. és 15. között kerül majd megrendezésre, Dachstein Gosau elnevezésű területén. Ne feledjük, a dachsteini síbérlet belépésre jogosít a terep valamennyi területére, így semmi akadálya annak, hogy a dachsteini Hófesztivál valamennyi mindet érdeklő programjának részesei legyünk!
 

sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: