Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Síparadicsomok Ausztria nagyvárosai mellett

Amikor a Mozart-város barokk épületei hófehér ünneplőruhát öltenek, egy egészen mesés téli világba csöppenhettek. Ismert látnivalók, hagyományőrző karácsonyi vásárok, adventi koncertek és elérhető közelségben fekvő nagyszerű síterepek várnak önre. Ingyenes buszjárat  Salzburgból a flachaui síközpontba, amely Ausztria legnagyobb síparadicsoma.
Használja ki a Salzburg kártya előnyeit!Ha még több adventi élményre vágyik, irány az Alpok fővárosa, Innsbruck. Itt négy adventi vásár vár önre a kilenc hóbiztos síterep feledhetetlen élménye után. A családi sítereptől a komoly kihívásokat támasztó sípályákig minden megtalálható az Olympia SkiWorld Innsbruck kínálatban, mely könnyen elérhető a városból.
Carvingozás és síelés mélyhóban Innsbruck mellettHa nem akar ennyit autózni, akkor töltsön el izgalmas napokat a Bécsi-Alpokban, Ausztria egyik leginnovatívabb síközpontjában, a Hirschenkogelen. A 100 százalékban hóágyúzható pályák mellett Európa-hírű világítási rendszere csaknem nappali fényviszonyokat varázsol a sípályák többségére, és teszi Semmeringet Ausztria egyik legnagyobb éjszakai síterepévé.
Ne hagyja ki az élményszánkózást a Bécsi-Alpokban sem!


www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: