Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Ausztria a családosok síparadicsoma

A családokat számtalan síterep várja, amelyek pontosan azt kínálják, ami egy jól sikerült családi üdüléshez szükséges.
A közeli Stájerország tökéletes célpont családosoknak, hamar elérhető és a kisebb síterepeken pontosan azt kínálják, amit egy család a téli üdüléstől elvár: könnyedén áttekinthető sípályák, megfelelő ár–szolgáltatás arány, lavinabiztos síterep közel a szálláshoz.
Idén se hagyja ki a stájer házigazdák vendégszeretét!Nassfelden sincs ez másképp: díjnyertes gyermekbarát szállodák, ingyenes WiFi, ingyenes sítároló a pálya mellett, sőt decemberben még a síszervízért se kell fizetni. A Bobo gyermekklubban hozzáértő gyermekfelügyeletet, elkülönített és biztonságos gyermekpályák és sok-sok napsütés a legkisebbekre.
Tartozzon ön is azok közé, akik kijelenthetik: „Ilyen a gondtalan családi üdülés, amelyet elképzeltünk magunknak.”Karintiában a nagyobb gyerekekkel utazók is megtalálják számításukat: mindenki, aki bizonyítani tudja, hogy még nem töltötte be 18. életévét, gyermektarifával síelhet a Mölltali-gleccseren. A legkisebbek Bobo pingvin birodalmában és gyermeksíiskolájában sajátíthatják el az alapokat az Ankogelen található Köfele felvonók szomszédságában.
Egyedülálló élmények és örömteli kihívások várnak önre Karintia legmagasabban fekvő FIS-lesiklópályáján!


www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: