Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Különleges síélmények Ausztriában

Legyen szó egynapos kirándulásról vagy hosszabb üdülésről, Ausztria síterepein megtalálja azt, amire vágyik.
Az alpesi síelés bölcsőjén, Arlbergen 340 kilométernyi jelzett sípálya, 200 mélyhóval borított szakasz, 94 hegyi felvonó és sílift, átlagosan 7 méternyi hóréteg november és május között, valamint sok-sok napsütés teszi feledhetetlenné az itt töltött időt.
Ne hagyja ki a tökéletes síélményt, Diana hercegnő is itt síelt!A Mostvierteli síhegyeken a kedvezményes árak mellett a Hochkar és a Gemeindealpe, valamint az Annaberg és az Ötscher között található sípályák minden igényt kielégítenek. A téli kínálatot az olyan kisebb síterepek teszik teljessé, mint a Forsteralm, a Maiszinken – Lunz am See, a Königsberg és a Puchenstuben.
Az örömteli kikapcsolódást a friss levegő, a varázslatos kilátás és a csodás természeti környezet teszi teljessé.Karintiában pontosan tudják, hogyan kell egyedülálló téli hangulatot varázsolni, amely vonzza a szenvedélyes síelőket, a kezdőket és a profikat egyaránt. A tökéletesen karbantartott, hóbiztos sípályák és a napsütötte téli táj elengedhetetlen alkotóelemei a karintiai télnek.
Síeljen 31 síterepen egyetlen bérlettel!Tökéletesen karbantartott sípályák és a hóborította hegyoldalak várnak önre Murau-Kreischbergben, amik örömteli síélményeket kínálnak minden korosztálynak. A tökéletesen felszerelt funpark mellett a Kreischberg ideális feltételeket kínál a kezdő síelőknek is. A Frauenalpe síterep 100 százalékban természetes hóval borított, így igazán egyedülállónak számít.
Ne hagyja ki a határtalan téli örömöket Murau-Kreischbergben!

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: