Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Hangolódj az Ünnepekre a Mölltal Gleccsernél!

Ausztriai bármely pontján is tartózkodsz decemberben, a karácsony előtti időszakban mindenhol feledhetetlen, ünnepi hangulattal találkozol: szerte az országban adventi vásárok, meghitt koncertek és rengeteg karácsonyi finomság vár rád. Ha erre a különleges időszakra időzíted sí utadat, érdemes olyan úti célt választanod, ahol magadba szívhatod a szeretet ünnepének hangulatát, és ahol gyerkőceid sem maradnak ajándékok és meglepetések nélkül.

Nem kell messzire utaznod, hogy ilyen síterepet találj, az ausztriai Mölltal Gleccsernél ugyanis minden adott lesz ahhoz, hogy megalapozd a karácsonyi hangulatodat, sőt akár ahhoz is, hogy ajándékokkal megrakott csomagokkal térj majd haza! A Mikulás december elején indul majd hagyományos körútjára Mölltal Gleccser síterepén. A kedves szakállas Télapót krampuszai is elkísérik ajándékosztó útjára, amely során minden itt vakációzó kisgyereket meglátogatnak. A Mikulás és csapata három napon át járja majd be a falut és a sípályákat, hogy egyetlen gyerek se maradjon le a különleges találkozásról!


A kicsik tehát garantáltan nem távoznak üres kézzel Mölltal síterepéről, ahogyan egészen biztosan Te sem, ugyanis a Mikulás látogatása után a tradicionális karácsonyi vásár is megnyitja kapuit a látogatók előtt. Akárcsak valamennyi ausztriai adventi piac, a mölltali vásár is káprázatos hangulattal, forralt borral, fűszeres punccsal, ezerféle mézeskaláccsal és egyéb karácsonyi finomságokkal, kézműves tárgyakkal, játékokkal és rengeteg ajándékötlettel várja látogatóit. A mölltali vásár remek alkalmat ígér arra, hogy végre kiszakadj a hétköznapokból és lélekben is felkészülj az év legszebb ünnepére. Az adventi vásár helyszíne a Mölltal Gleccser lábánál fekvő Flattach, a rendkívül bájos és vendégszerető kis falu főtere. Bármikor is érkezz Mölltalra a decemberi hónapban, a vásárról biztosan nem maradsz le, ugyanis egészen Szenteste napjáig, azaz december 24-ig tart majd nyitva.


Ezzel azonban nem ér véget az Ünnepek tiszteletére szervezett rendezvények sora, ugyanis az adventi vásár megnyitása mellett egy kimondottan hölgyek számára felállított bazár is létesül Flattachban. A „női bazár” olyan portékákkal várja majd a látogatókat, amelyek elsősorban a hölgyek érdeklődéséra tartanak számot: a vásár elkalauzolja vásárlóit a gasztronómia, a szépség és a divat világába. A vásárra egyébként az uraknak is érdemes ellátogatniuk, ugyanis remek ajándékötleteket kaphatnak a standokat járva. Ha tehát kíváncsi vagy, mi mindent tartogat számodra a mölltali női bazár, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a különleges vásárlási lehetőséget!
A karácsonyi előkészületeknek és a hangulat megteremtésének nélkülözhetetlen eleme a zene: az ünnephez méltó, meghitt, mégis vidám dallamokról a Mölltal Gleccsernél is gondoskodnak, a karácsonyt megelőző időszakban ugyanis számos alkalommal találkozhatsz kórus-előadásokkal, elsősorban Flattach falujában.

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: