Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Kóstolj bele Lachtalba!

Téli vakációnk alatt mindannyian szívesen adjuk át magunkat a kulináris élvezeteknek: ráadásul mivel a síterepeken napunk jelentős részét aktív testmozgással töltjük, büntetlenül kóstolhatjuk végig a helyi éttermek étlapjainak ínycsiklandó fogásait. Lássuk, melyek Lachtal síparadicsomának leghangulatosabb éttermei, amelyek színvonalas konyhával és bőséges étlappal várják az egész napos sportolástól farkaséhes vendégeket!

 


A fogadóként és étteremként egyaránt üzemelő Lachtalhaus a térség egyik legfelkapottabb vendéglátóhelyének számít. A családi vállalkozás keretében működő hangulatos vendéglő séfje különös figyelmet fordít az alapanyagok kiválasztására: kizárólag friss és első osztályú helyi hozzávalókból készíti a fogásokat, a kész termékek teljes mellőzésével. Az étlapon a házi pizzától kezdve a nemzeti specialitásokon keresztül a nemzetközi konyha legkiválóbb ételeiig, számtalan fogás található. Az étterem kiváló választás lehet egy ünnepi vacsora elköltésére is, így különösen ajánljuk azoknak, akik a vakáció idejére eső születésnapok vagy évfordulók méltó megünneplésére keresnek megfelelő helyszínt.

 


Szintén nagy népszerűségnek örvend a hamisítatlan stájerországi hangulatot árasztó, fakunyhóban működő Kleinlachtalhütte étterem. A kis vendéglő tengerszint feletti 1700 méteres magasságban, a festői Zinken lejtőn helyezkedik el. Felvonóval és gyalogosan egyaránt könnyen megközelíthető. A családi vállalkozásban működő vendéglátóhely a birtokhoz tartozó farm friss termékeinek felhasználásával készíti ízletes házi specialitásait. A finom ételek és a kedves kiszolgálás miatt Kleinlachtalhüttébe többször is érdemes visszatérni.

 


Futtertrögl étterem egész évben napsütötte, tágas teraszán akár egy egész délutánt is szívesen eltöltenek a vendégek. A teraszon elhelyezett kandalló kellemes melegséget varázsol a téli időszak leghidegebb napjain is. Az itt elköltött ebédet vagy vacsorát érdemes egy csésze forralt borral kezdenünk, amelyet a kényelmes napozószékeken, a tűz melegében szürcsölgethetünk, amíg az étlap bőséges kínálatából kiválasztjuk a leginkább kedvünkre való főételt. Füttertrögl tökéletes választás a napimádóknak, akik legszívesebben az ebédidőt is a friss hegyi levegőn töltik.

 


Végül ejtsünk szót egy kimondottan gyerekbarát vendéglőről is: Sonn’ Alm a Schönberg felvonók lábánál található kis étterem, ahová nem csak a számtalan finomság miatt érdemes ellátogatni, hanem a vendéglő udvarán élő Seppl és Franz miatt is, akik a világ legkisebb termetű birkafajtájának rendkívül szeretnivaló példányai. A gyerekek tehát külön örömüket lelik majd az itt szabadon látogatható mini állatkertben!

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: