Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Melyiket választod? Funpark vs. Horsefeathers

A stájerországi Dachstein méltán lett az Ausztriába utazók egyik kedvenc síterepe. Közel 190 kilométernyi jól karbantartott, hóágyúzható pálya várja a síelés szerelmeseit. A pályák természetesen különböző nehézségi szintűek, így mindenki megtalálhatja itt a számításait. A közelben található kilenc kisebb síterep is, amelyek egy része közvetlen kapcsolatban van Dachsteinnel, így akár egyik terepről közvetlenül síelhetünk át egy másikra. A többi síterület az ingyenes síbusz járattal közelíthető meg. A síelők mellett a snowboard rajongók számára is igazi sport paradicsom a Dachstein síterep.

 

Nagyszerű és igényesen kialakított pályák állnak a hódeszkások rendelkezésére. Ráadásul több kiváló funpark is várja itt az új kihívásokra vágyó snowboardosokat. Dachstein nyugati oldalán szám szerint három funparkban is próbára tehetik ügyességüket és bátorságukat a hódeszkázás szerelmesei.

 

A Gosauban található „hó-játszótér” a völgyben helyezkedik el, és saját különbejáratú liftet is üzemeltet. A hópark építésekor a tervezők és a kivitelezők kiemelt figyelmet fordítottak a biztonságra, így egy igazán korszerű parkot hoztak létre. Ezért ha betartjuk az alapvető biztonsági előírásokat, akkor az izgalmas trükkök és ugrások végrehajtása mellett nem kell testi épségünkért aggódnunk. Az ideális hó mennyiség biztosítása érdekében decembertől hóágyúzzák is a park területét.

 

A kezdők számára igazán ideális gyakorlóterepet nyújt a Russbach-ban található Rookie park, ahol kifejezetten rájuk gondolva építették ki az alacsonyabb ugratókat és akadályokat. Ebben a parkban a család legifjabb tagjai is kiválóan szórakozhatnak, hiszen a könnyebb akadályokat ők is bátran kipróbálhatják. Snowboard iskola is várja itt azokat, akik most kezdenek ismerkedni ezzel a csodálatos téli sporttal. A Rookie parktól nem messze található a Trailer Park, ahol a gyakorlottabb hódeszkások élvezhetik a snowboardozás örömeit. A parkot folyamatosan fejlesztik és bővítik, így az új szezonban is kellemes meglepetések várják majd az ide látogatókat.

 

És ha mindez nem lenne elég, akkor a Dachstein gleccseren található az Alpok egyik legnagyobb snowboard parkja is, a Horsefeathers Superpark; ha igazi kihívásokra és fantasztikus élményekre vágyunk, feltétlenül látogassunk el ide. Kreatív és elkötelezett szakemberek alakították ki a park elrendezését, így az minden igényt kielégít, a kezdőktől kezdve a profi trükk mesterekig. Számtalan izgalmas akadály és egy félcső várja itt a szórakozásra vágyó hódeszkásokat. A park november 12-én nyitja meg kapuit a snowboardosok előtt és egészen nyár elejéig fog üzemelni a tervek szerint.

sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: