Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Mi áll hozzád közelebb a tűz vagy a jég?

Különösen családi vakációk helyszínéül ajánljuk az Alsó-Ausztria tartományban található Lackenhofot. Az Ötscher-hegy lábánál fekvő síparadicsom ugyanis a következő szezonban is tartogat izgalmakat a család minden tagja számára a sípályákon, és azokon kívül egyaránt. A gyerekek az idei szezonban is nagy örömüket lelik majd a lackenhofi Kölyök Parkban, ahol varázsszőnyegen sajátíthatják majd el a síelés alapjait, és amelynek türelmes és gyerekbarát oktatói néhány nap alatt lelkes síelőkké varázsolják a fiatal újoncokat.

 

 

A nagyobbak számára pedig a szezon minden napján jut legalább egy izgalmas sportverseny: kortársaikkal összemérhetik sí-, snowboard vagy éppen freestyle tudásukat. Akik pedig szívesen kísérleteznek új sí- és snowboardtechnikákkal, azok számára irány a síterep hatalmas területű, tágas Fun Parkja!

 


Lackenhofban azonban akkor sem unatkozunk majd, ha leszáll az este: a síterepen ugyanis a szezon minden hónapjára jut majd egy-egy nagy volumenű és feledhetetlennek ígérkező rendezvény. A szezon talán legnagyobb durranása januárban kerül majd megrendezésre, a látványos és ámulatba ejtő Tűz & Jég Show.

 

 

A Jougle Arts elnevezésű akrobatacsapat már az elmúlt években is hatalmas sikert aratott az Ötschertreff Arénában tartott előadásával, a társulat azonban folyamatosan tökéletesíti, és új elemekkel gazdagítja az izgalmakban igencsak bővelkedő előadást. A shownak helyet adó aréna ideiglenes jégpályáján egyedülálló koreográfiákat és látványos pirotechnikai trükköket láthatunk majd. Az előadás kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen élményt nyújt majd, és garantált, hogy a látványtól időnként leesik majd az állunk!

 


Nem sokkal ezután veszi majd kezdetét Lackenhof – immár hagyományszerűen megrendezésre kerülő – Mostviertel Glühen Fesztiválja. A téli sportok ünnepének szervezői többek között sífelszerelések ingyenes tesztelésére, szabadtéri diszkóba, bor- és sörkóstolásra, valamint extrémsport-bemutatókra invitálják a síterepen vakációzókat.

 

 

Érdemes tehát a rendezvény időpontjára időzíteni lackenhofi vakációnkat, hiszen egészen biztos, hogy a fesztivál programkínálatában a család minden tagja örömét leli majd.
Akik a kora tavaszi időszakban érkeznek majd Lackenhof síközpontba, igazi buli hangulatba csöppennek! A síterepen ugyanis márciusban kerül megrendezésre a Snow-Time elnevezésű esemény, amely során a sportközpont vendégeit élő zene szórakoztatja, a kicsiket pedig számtalan gyerekprogram várja majd.

 


Minden hónapban akad tehát egy minden generáció számára élvezhető rendezvény Lackenhof igazán családbarát síterepén!

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: