Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Ski Amadé XXL

Még az októberi lágy napsugarak finoman simogatják arcunkat és napfürdőzhetünk a szép őszi időben, a természet már készül, hogy újra hólepellel borítsa a hegyeket, a síelők és a téli sportok kedvelőinek nagy örömére. A szomszédos Ausztria legnagyobb síparadicsoma SKI AMADÉ, a Salzburger Sportwelt, a Schladming–Dachstein régió, a Gastein-völgy, a Hochkönig síterep és a Großarltal 860km sípályáival 5 régió 25 településén, már készül a 2012 /13 – as téli síszezonra.


A 145 darab, összesen 280 kilométernyi kék pályán, a 181 darab, összesen 483 kilométernyi piros pályán és a 30 darab, összesen 97 kilométernyi fekete pályán valamennyi síelő megtalálhatja kedvenc sípályáját – legyen szó profikról, élménysíelőkről vagy sportos carvingosokról, nyugdíjasokról vagy gyermekekről, családokról. A Ski amadé síszövetségben a hóágyuknak köszönhetően a téli szezon 2012 november végétől egészen 2013 húsvétjáig tart.
Az idei síszezont november 30-án, a Swedish House Mafia nyitja Schladmingban, “ One Last Tour” búcsú turnéjuk keretében. A három top Dj, a Swedish Mafia elnevezéssel, első és egyben utolsó koncertjét adja Ausztriában. De találkozhatunk más sztárokkal is a grandiózus megnyitón, fellép többek között David Guetta, Pink és a OneRepublic is.


Az idei tél egyik legkiemelkedőbb eseménye minden kétséget kizáróan a 2013. február 4-től 17-ig, a Schladming-Dachstein régióban megrendezésre kerülő Alpesi Sívilágbajnokság lesz. A különleges világkupán 70 nemzet összesen 650 sportolója vesz részt a tervek szerint. Az újjáépített Planet Planai ad otthont majd a világkupa szolgáltatói központjának és a híres Planai-sípálya célállomásának is. A futurisztikus épület a 2013-as sívilágbajnokság és egyben az egész Schladming-Dachstein régió ismertetőjegyévé vált. A megfelelő hangulatról változatos keretprogramok és élvezetes kísérő események gondoskodnak majd. De ezzel még koránt sincs vége a fergeteges téli programsorozatnak.
A nemzetközi snowboard elit az LG Snowboard FIS Világkupa alkalmából 2013. január 11-én és 12-én látogat Gasteinba. A paralel szlalom futamait a Bucheben sípályán rendezik, míg a verseny utáni partira a célállomáson, és a környező bárokban várják a turistákat.


2013. január 15-én Flachauban tartják az Audi FIS Sí Világkupa női éjszakai műlesikló versenyét. A világ legjobb női síelői éjszakai pályavilágítás mellett száguldanak át a kapuk között, és a verseny győztesét a „snow space” hercegnőjévé avatják.
A Ski Amadé egyet jelent a hóborította hegyekre nyíló lélegzetelállító kilátással, a szikrázó napsütésben történő élményekben gazdag lesiklással, az őszinte, hagyományos osztrák vendégszeretettel és a hangulatos „hüttékkel”. Az osztrák idegenforgalmárok már készülnek a szezonra. És Ön?

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: