Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Szórakozzanak a legkisebbek a pályán…

Lachtal egész Ausztria egyik legnagyobb síterülete, 140 hektárnyi, hóbiztos terep várja itt a síelés szerelmeseit. Lachtalban külön gondoltak a családdal utazókra is, számtalan szórakozási lehetőség áll a kisgyermekes családok rendelkezésére.


Elsőként fontos megemlíteni, hogy hat éves korig a gyerekek ingyen síelhetnek a síterepen. Egy elkülönített területet is létrehoztak itt, ahol a kicsik biztonságosan, felnőtt felügyelettel, de egymás társaságában játszhatnak a hóban vagy gyakorolhatják a síelést. Van itt minden, ami szem szájnak ingere, így mini szlalom pálya, mókás állatfigurák, szánkópálya és gyerek-taxi. A gyerekekre gondolva még kifejezetten nekik való gyerek felvonókat és egy varázsszőnyeget is létrehoztak, így különösen élvezetes itt a síelés. A kisfiúk és a kislányok imádják ezt a gyerekparadicsomot, ahol minden az ő szórakoztatásukról szól. Természetesen a gyerekekre képzett, tapasztalt és gyerekszerető oktatók vigyáznak a park területén. Így a szülők nyugodtan kipróbálhatják a nehezebb pályákat is, amíg a család legifjabb tagjai a parkban mókáznak. Ha még mindez nem lenne elég, speciális gyerekprogramokkal is várják a gyerkőcöket a Lachtal síterepen. Bújócska a hóban, hóemberépítés, hintázás és bukfencezés a varázsszőnyegen és még számtalan más gyerekeknek szóló programmal kényeztetik a gyerkőcöket.


A gyerekpark mellett egy, kifejezetten a gyerekek oktatására is felkészült síiskola is várja az ifjoncokat. Az oktatók kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a gyerekek játszva, jó hangulatban sajátíthassák el a síelés alapjait. A tapasztalatok szerint egy ötnapos tanfolyam után a gyerekek többsége már kifejezetten ügyesen síel és a lifteket is jól használja. A tanóra időtartama körülbelül négy óra, minden nap háromnegyed 12 és háromnegyed négy között. Az ötnapos tanfolyam ára 95 euró, de természetesen lehetőség van egy-egy óra vételére is. Az idősebb, tapasztaltabb gyerekekre és a kamaszokra is gondoltak Lachtalban, nekik speciális kurzusokat tartanak, ahol többet tudhatnak meg a biztonságos síelésről és érdekes trükköket is tanulhatnak, mint például az akadálypályán síelés. A haladóknak erdei sítalpas kirándulásokat is szerveznek.


A síiskola után pedig az egész család remekül szórakozhat szánkózás közben is, a szánkóbérlés költsége mindössze öt euró. Felejthetetlen élmény a gyönyörű tájon siklani a szánkókon.


Ha csemetéinkkel együtt szeretnénk élvezni téli vakációnkat, akkor érdemes Lachtalt választani, ahol mi és gyermekeink is biztosan jól fogunk szórakozni.

sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: