Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Tauplitzon imádnak minket, magyarokat!

Ha egy szóval kellene jellemeznünk Tauplitz síterepet, valószínűleg a vendégszeretet jutna először eszünkbe. A stájerországi síparadicsomban ugyanis valamennyi szolgáltatás a vendégek kényelmét szolgálja, az udvarias és segítőkész személyzet pedig gondoskodik arról, hogy minden olajozottan és kifogástalanul működjön a nap huszonnégy órájában. Tauplitzban még az enyhe időjárás sem szegheti kedvünket, a megfelelő hómennyiség és a téli sportok űzéséhez ideális körülmények ugyanis a téli szezon egész ideje alatt garantáltak!


A rendkívül barátságos síparadicsom gyönyörű alpesi környezetben fekszik. Területén egész évben élvezhetjük a napsütést. Az 1965 méter magasságban fekvő pályák minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az osztrák nemzeti cross-country síválogatott csapata is gyakran választja edzései helyszínéül Tauplitz terepét. A pályák kellőképpen szélesek, így még a főszezon idején is szabadon és zavartalanul hódolhatunk a téli sportoknak. A terepen ráadásul garantált, hogy a huszonkilenc pálya közül mindenki megtalálja majd a tudásszintjének és az ízlésének megfelelőt.


Mindezek mellett Tauplitz talán legvonzóbb tulajdonsága a garantált 3-5 méteres hóvastagság. A síterep üzemeltetői a mai napig büszkén emlegetik a 2006/2007-es szezont, amikor a szokatlanul enyhe időjárás és az átlagosnál jóval kisebb hó mennyiség számos alpesi síterep forgalmát vetette vissza. Tauplitz azonban kivételes földrajzi helyzetének és modern behavazó berendezéseinek köszönhetően a szezon teljes idején biztosítani tudta a megfelelő körülményeket. A téli szezonra általában jellemző időjárási viszonyok között Tauplitz terepén még márciusban is három méter vastag hóréteggel borított, tökéletes minőségű sípályákat találunk!


Tauplitz felvonórendszerére is méltán büszke lehet: modern liftjei és 2010-ben átadott kabinos felvonói a lehető legkényelmesebb körülmények között, egy szempillantás alatt repítik utasaikat a hegycsúcsokra. A praktikusan kiépített felvonórendszernek köszönhetően nem kell hosszadalmas sorban állásra és várakozásra számítanunk.

A pályák egészen 2012. április 15-ig nyitva állnak majd a látogatók előtt. Ne feledjük: Tauplitz ideális adottságainak köszönhetően az elő- és az utószezon idején is kiváló minőségű pályákkal és hatalmas vendégszeretettel várja az ideutazókat!

sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: