Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Csajok! Irány Valmorel!

Valmorel az egyik legszebb síterep a francia Alpok szívében, Savoie tartományban. Valmorel települését direkt a sízők igényeinek megfelelően alakították ki és emellett számos olyan szórakozási és pihenési lehetőséget kínál, ami érdemes lehet figyelmünkre, különösen, ha hölgytársaságban utazunk. Azoknak, akik amolyan csajos téli vakációt szerveznek barátnőikkel vagy rokonaikkal, Valmorel különösen vonzó célpont lehet.

 

 


Kezdetként rögtön érdemes megemlíteni, hogy Pour vous Mesdames néven indulnak csak nőknek szóló napi- és heti sí tanfolyamok, így azok a hölgyek is teljes kényelemben tanulhatnak meg síelni, akiket esetleg feszélyez a férfitársaság, pláne kezdőként. Emellett két fitness és spa központ is várja a felfrissülésre, pihenésre vágyó vendégeket.

 

 

A Valmoforme wellness központban szaunák, hidromasszázs és egyéb masszázs fajták és számtalan féle kozmetikai és akupunktúrás kezelés áll a látogatók rendelkezésére. A thai és kaliforniai masszázs mellett a profi masszőrökből álló csapat egy speciális masszázst is kialakított kismamáknak. Emellett vannak keringés frissítő és ízületvédő masszázsformák is.

 

 

A Spa des Cimes nevű wellness központban fantasztikus élményekben lehet része minden felfrissülésre vágyónak. A Valmorel szívében található Spa des Cimes hitvallása szerint nagyon fontos a lélek és test egyensúlyának megteremtése a teljes harmónia érdekében.

 

 

Ezért mindent megtesznek, hogy a fáradt vendégeknek segítsenek a stressz oldásban és az ellazulásban. Itt is többféle masszázzsal, szaunákkal, balneo és kozmetikai kezelésekkel várják a feltöltődésre vágyó vendégeket. Bármelyik wellnes központ mellett is döntünk Valmorelben járva, biztosan kellemes kényeztetésben lesz részünk a fárasztó síelés után.

 

 


Merészebb hölgyek mindezek mellett számtalan izgalmas extrém sportot vagy síformát is kipróbálhatnak, mint például a helikopteres síelés (röviden heli síelés), amely a kalandsízés egyik formája, ezért nem véletlen, hogy csak haladó síelőknek ajánlott. A helikopteres síelés azt jelenti, hogy a síelőket helikopterrel szállítják az egyébként nem megközelíthető terepre.

 

 

Biztosan érdekes élményt nyújt a speed flying, a síelés és siklóernyőzés kombinációjából született sport kipróbálása is. Valmorel egyik érdekessége a síterepen található természetes jégvízesés, mely jégmászásra is alkalmas. Emellett hosszabb síelős vagy hótalpas kirándulásokon is részt lehet venni Valmorelből indulva, illetve esti motoros szánozásokat is rendszeresen szerveznek.

Sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: