Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Mennyi gyerkőc program! Gyertek ti is!

A franciaországi Savoya leglátogatottabb síparadicsomai különös figyelmet fordítanak arra, hogy a szülőknek igazán gondtalan vakációban legyen itt része, míg a gyerekek is számtalan feledhetetlen élménnyel gazdagodjanak. A síközpontok nagy részén működő gyermekmegőrző szolgáltatáson kívül a savoyai terepek gyermekprogramok egész sorát állították össze a következő téli szezonra, hogy a kicsiknek és a kamaszoknak minden napra jusson valamilyen izgalom. Lássuk, milyen élmények és kedvezmények várják a nagycsaláddal utazókat a festői szépségű francia terepeken!


Trois Vallées hatalmas síterepén a téli szezon minden napján találunk a gyermekek számára izgalmas programokat. Ráadásul Európa egyik leginkább gyermekbarát síparadicsomaként tartják számon, ahol a kicsik a legnagyobb biztonságban, szabadon közlekedhetnek gyalogosan és sítalpakon egyaránt. Karácsony előtt egy teljes hét csak a gyerekekről szól a síközpont szívében elhelyezkedő La Tania-ban: decemberben a legtöbb délután és este gyermekelőadások, koncertek és játékok szórakoztatják a kicsiket, akik ráadásul egy-egy bögre forró csokoládét is kapnak ajándékba a programok keretein belül. Külön izgalmat ígér a gyerekeknek a Mikulás látogatása, aki mindenféle földi jóval megrakott kutyaszánon érkezik majd a síközpontba. A kicsiknek arra is esélyük lesz, hogy valamilyen meglepetés ajándékra tegyenek szert – személyesen a Mikulástól!


A Paradiski síközpont részét képező La Plagne terepen nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek síoktatására, amely azonban nem egy szokásos tanfolyam keretein belül történik, hanem játékos formában. A Piou-Piou elnevezésű „Hóudvarban” a gyerekek szinte észrevétlenül sajátítják el a síelés alapjait, miközben számtalan játék és foglalkozás köti le őket, akárcsak egy játszóházban. Óriási élvezetet okozhat a kicsiknek a szánkópálya is, amelyeket a terepre szóló bérlettel rendelkező családok különdíj nélkül vehetnek igénybe.


Les Sybelles terepen olyan sok érdekes program várja a gyerekeket, hogy a nappalok szinte túl rövidek ahhoz, hogy a vakáció alatt valamennyit kipróbálják. A kutyaszán, a korcsolyázás, a séta szamárháton és az erdei kalandtúra mellett a kicsik kedvence lehet a paintball, amit a külön erre a célra kialakított havas terepen játszhatnak.


Bármelyik savoyai síközpont is legyen úti célunk, biztosak lehetünk abban, hogy gyermekeink a lehető legnagyobb biztonságban lesznek, ráadásul egy percig sem fognak unatkozni!


sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: