Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Gyerekeseknek ajánljuk: ezt látni kell!

Piancavallo valóságos síparadicsom Olaszország egyik gyönyörű völgyében. Minden szintű síelő megtalálja itt a számára legmegfelelőbb pályát, és csodálatos szépségű tájakon élvezhetjük a siklást. Családdal utazóknak pedig Piancavello az egyik legideálisabb síterep Olaszországban.

 

 

Az olaszok híresek gyermekszeretetükről, így a kisgyermekkel utazók fokozottan megtapasztalhatják a helyiek kedvességét és segítőkészségét. A gyerekekkel síelők számára több, könnyebb pálya is rendelkezésre áll, ahol a kicsik is könnyen szereznek sikerélményeket, és hamar megszeretik ezt a fantasztikus téli sportot. Ráadásul a közelben található a hatalmas, 5000 négyzetméter alapterületű gyermek sí- és funpark, a Collalto, amely gyerekkel érkezőknek szinte kötelező látnivaló. A területen mesefigurák és különféle akadályok, buckák, korlátok, mozgó szőnyegek, alagutak színesítik a gyerekek síelés élményeit.

 

 

Így a kis látogatók játszás közben, jó hangulatban sajátítják el a síelés minden csínját bínját. Minden adott a tökéletes téli játékokhoz, a hóban mókázáshoz itt, hiszen a Collaltóban minden a gyermekek jó kedvéről és szórakoztatásáról szól. Ha pedig a szülők esetleg komolyabb kihívásokra vágynak síelés terén, akkor nyugodtan rábízhatják csemetéiket az itt működő gyermekmegőrző szakembereire, így a nehezbb pályákon síelve sem kell aggódniuk gyermekükért, hiszen a kicsi biztos kezekben van ez idő alatt is.

 

 

A Collalto hétvégén és munkaszüneti napokon egész napos nyitva tartással üzemel, munkanapokon csoportosan látogatható. A park területén étterem is várja a síelésben megéhezett kicsiket és nagyokat. A teljes biztonságot pedig állandóan készenlétben álló orvosi szolgálat garantálja.

 


Természetesen síiskola is várja a legifjabb korosztályt, akik felkészült és barátságos oktatókkal sajátíthatják el a síelés alapjait. A gyakorlottabb gyerkőcök pedig ellátogathatnak a Collalto mellett található snowboard fun parkban, és ott tehetik próbára rátermettségüket és ügyességüket.

 


Piancavallo közelében ráadásul található egy fedett korcsolyapálya is, a Palapredieri jégpalota, ahol az egész család kiválóan szórakozhat. Emellett egy igazi különlegességet is kipróbálhatunk itt, Piancavallo híres a szánhúzó kutya képzéséről, így természetesen ne hagyjuk ki a kutyaszánon utazás lehetőségét mi sem, ami felejthetetlen élmény gyereknek és felnőttnek is.

Sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: