Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Micsoda? Hójátszótér félcsővel és mozgó szőnyegekkel?!

Sappada egy bájos alpesi falu az olasz hegyvidék egy festői völgyében. Sappada már csak méretéből kifolyóan sem egy hatalmas síközpont, de ennek ellenére, vagy talán éppen ezért kifejezetten népszerű a magyar utazók körében is. Összesen húsz kilométer hosszúságú sípálya rendszer várja itt a síelőket, ahol mindenki megtalálhatja a képességeinek és az igényeinek megfelelő pályát. Emellett szánkózhatunk és korcsolyázhatunk, részt vehetünk egy motoros szános túrán vagy akár kipróbálhatjuk a jégmászást is, ha Sappadára utazunk télen. És ez még nem minden, egy igen különleges park is várja a látogatókat a téli szezonban Sappadán.

 


Sappadán található Olaszország egyik legnagyobb hójátszótere mely változatos téli programokat kínál minden korosztálynak. A 2003-ban létrehozott Nevelandia hójátszótér egy nyáron golfpályaként üzemelő mezőn található, területe több mint 70 000 négyzetkilométer. A havas vidámpark egy része a snowboardosok számára okoz nagy örömet, mivel számtalan ügyességüket próbára tevő akadályt találhatnak itt, többek közt egy félcsövet is. Természetesen egy játszótér nem lenne méltó a nevére, ha nem kedveskednének a gyerekekkel érkezőknek. A Nevelandián kiemelt figyelmet fordítanak az ifjabb korosztályra, képzett animátorok lesik minden kívánságukat és a gyerkőcök ellátogathatnak a mesefigurákkal benépesített, felfújható épületekből álló Nevelandia faluba is. Az egész család kiválóan szórakozhat a különféle nehézségű szintű bob-és szánkópályákon és a quad és motoros szán útvonalakon. A korcsolyapályán pedig kellemes zene kíséretében csúszkálhatunk a jégen. Attól pedig igazán nem kell félnünk, hogy nagyon elfáradunk a hójátszótér felfedezése közben, hiszen mozgó szőnyegek kötik össze a különféle helyszíneket és játékokat.

 

 

Ha a szórakozás közben megéheznénk, akkor egy kellemes pizzéria várja vendégeit a játszótér területén ahol pizzázás mellett finom borokat is kóstolhatunk. A Nevelandia nem csak nappali, hanem éjszakai programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak, a Sappy Pubban péntek és szombat esténként tíz órától igazi buli hangulatot teremtenek a DJ-k az Ice Crazy est keretében. Sappy amúgy egy kedves mesebeli lény, a Nevelandia park ikonja, akivel természetesen találkozhatunk személyesen is, ami különösen a gyerekeknek okoz majd nagy örömöt.


A park belépti díja nem egységes, attól függően, hogy milyen helyszíneken szeretnénk szórakozni három és tizenöt euró közt váltakozik.
Ha Sappadán vagy környékén töltjük téli vakációnkat, érdemes ellátogatnunk a Nevelandia parkba, mely felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: