Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Testbedobással a wellnessbe...

Kubínska Hola síterep a Kis-Fátra hegységben, Szlovákia északi részén fekszik. A szlovákiai síparadicsomban feledhetetlen síelés-élmények várnak minden idelátogatóra, a terep ugyanis nagyszerű árakkal és kifogástalan szolgáltatásokkal várja a téli vakációzókat. Kubínska Hola 14 kilométernyi kiválóan karbantartott sípályával büszkélkedhet, amelyeket a síszezon minden egyes napján kiváló minőségű és mennyiségű hó borít.

 

 

A síterep a legmodernebb havazó berendezésekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az időjárási viszonyok sem akadályozhatnak meg bennünket abban, hogy élvezzük a kedvenc téli sportjaink nyújtotta örömöket. A síterep további vonzó tulajdonságai között kell említenünk az igazán kényelmes közlekedést, amelyet két négyszemélyes ülőlift és nyolc felvonó tesz lehetővé. A felvonórendszer óránkét 9000 személy szállítására alkalmas, így nem kell sem torlódásoktól, sem hosszadalmas sorban állásoktól tartanunk. A síelést Kubínska Hola pályáin különösen élvezetessé teszi a Kis-Fátra friss levegője és az egész télen jellemző szívet-lelket melengető napsütés.

 

 


Azoknak, akik vakációjuk során a sípályákon kívül is szívesen töltenek el némi időt, és örömmel fedezik fel a festői szépségű környéket, ajánljuk a Kubínska Holától mindössze hat kilométerre fekvő Alsókubin és a városban található Aquapark meglátogatását. Alsókubin (Dolny Kubín) Szlovákia egyik legszebb régiójában, az Árva folyó két partján fekszik.

 

 

A kisváros érdekes gyűjteménnyel rendelkező múzeumokkal, színvonalas éttermekkel és igényes kávézókkal, valamint bájos sétálóutcákkal és terekkel büszkélkedhet. A város felfedezése során mindenképpen érdemes útba ejtenünk a XIV. században épült gótikus Szent Katalin templomot, az Orava Galériát, amely gyönyörű művészeti alkotásokat sorakoztat fel a XV. századtól egészen a XX. századig, valamint a városközponttól mindössze néhány kilométerre fekvő Orava Kastélyt.

 


A városnézés fáradalmainak kipihenésére keresve sem találhatnánk a Športovcov utcában található Aquaparknál jobb helyszínt. A létesítményben úszómedence, relaxációs medence és gyermekmedence, valamit szaunák és fitneszterem található – mindez igazán színvonalas és modern környezetben. A három órás időtartamra érvényes belépő ára 12 euró, amennyiben az Aquapark valamennyi szolgáltatását szeretnénk kipróbálni.

 

 

A gyermekkel érkezőknek érdemes azonban családi belépőt vásárolniuk, amelynek ára 20 euró: ezzel a belépővel két felnőtt és egy gyermek három órán keresztül élvezheti az Aquapark minden szolgáltatását és valamennyi medencéjét. A kellemes városnézés és a frissítő csobbanás után energiával feltöltődve és új kalandokra felkészülve térhetünk majd vissza Kubínska Hola sípályáira!

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: