Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Együtt a család? Tuti síprogramot ajánlunk!

Gastein Ausztria egyik legnépszerűbb síterepe, különösen a családdal, kisgyermekkel utazók körében kedvelt, ami természetesen nem véletlen. Egyrészt kifejezetten gyermekeknek szóló programokkal és szórakozási lehetőségekkel, másrészt fantasztikus kedvezményekkel várják a családokat Gasteinben.

A család legifjabb tagjai három éves korig a síoviban, szakképzett oktatók segítségével sajátíthatják el a síelés alapjait. A legkisebbeket vicces mesefigurák, nekik való liftek és varázsszőnyeg valamint számtalan mókás program várja a síoviban, így játszva megy majd a tanulás. A nagyobbacska gyerkőcök akár egész napos  tanfolyamokon is részt vehetnek, ahol finom ebéddel is megvendégelik őket. A szülők pedig nyugodtan síelhetnek, amíg gyermekeikre a tapasztalt oktatók vigyáznak. Ráadásul a gyerekek biztonságát az ingyenesen biztosított bukósisakok és láthatósági mellények is garantálják.

A Gastein völgyben minden héten szerveznek mini síversenyeket a fiatal korosztálynak, ahol természetesen minden induló kap egy érmet és egy szép oklevelet, a jó hangulat pedig garantált. A hüttékhez sokszor tartozik hó-játszótér illetve speciális, kifejezetten a kicsik ízlése szerint összeállított gyerekmenüvel kedveskednek a legkisebb vendégeknek. Ha pedig a család elfáradt a síelésben, akkor több, kifejezetten gyerekbarát termálfürdő is van Gasteinben, ahol örömmel fogadják az egész családot. Az Alpentherme termálfürdő külön családi részleget alakított ki, medencék és több csúszda áll itt a gyerkőcök és az egész család rendelkezésére. Fürdőzés közben érdekes vetítéseket, animációkat is lehet nézni.

A családdal utazókat a nagyszerű szórakozási lehetőségek mellett számtalan fantasztikus kedvezmény is várja Gasteinben. Ha az egész család a Top-Rent Intersport Fleiss-től bérli a sífelszerelést, akkor a gyerekeknek tíz éves korig ingyenes a bérlés, 15 éves korig pedig fél áron kölcsönözhetnek felszerelést. Ha a Top-Rent Schober-től vagy a Top Rent Angertaltól bérlünk, akkor ha mindkét szülő innen választja felszerelését, az első gyermeknek teljes áron, a másodiknak fél áron, a többieknek pedig ingyenesen bérelhetünk felszerelést 15 éves korig.

A pályákon is számtalan kedvezmény várja a síelni vágyó családokat, például hétvégenként a gyermekeknek hatalmas kedvezménnyel válthatnak bérletet. Hat éven aluli gyerkőcök pedig általában ingyen síelhetnek a Ski Amadé sípályákon, melynek Gastein is része. Ha nagycsaláddal, vagy több gyermekkel utazunk, akkor pedig különösen érdemes Gasteint választanunk, hiszen a harmadik gyereknek ingyenes a síbérlet váltása. Húsvétkor pedig egy külön akcióval kedveskednek a családoknak, a gyermekek 15 éves korig ingyen síelhetnek, ha szüleikkel együtt váltják ki a síbérletet. Ezeken felül is sok kedvezmény várja a gyerekkel utazókat Gasteinben, ezeknek érdemes még indulás előtt utánanézni!

sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: