Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

A legérdekesebb programok Bad Kleinkirchheim síterepén

Karintia az egyik legnépszerűbb úticél a téli vakációra vágyók körében. A síterep legnagyobb központja Bad Kleinkirchheim, ahol a terület adottságainak köszönhetően nem csak a síelés örömeit élvezhetjük, hanem kipróbálhatjuk a legmenőbb téli sportokat is, kellemes hangulatú hótalpas kirándulásokat tehetünk a gyönyörű tájakon, valamint lazíthatunk az egész régiót behálózó wellness központokban, ha elfáradtunk az egész napos testmozgásban. Lássuk mik a legérdekesebb téli programok a síterepen!A családdal, nagyobb társasággal érkezőket számtalan jól szervezett közösségi szórakozási forma várja a síterepen, ezek akár céges csapatépítésre is kiválóan alkalmasak. Kétségkívül az egyik legvidámabb téli esemény a Winter Highland Games névre hallgató többfordulós csapatjáték, amelynek keretében a pályákon kívül, az Alpok csodálatos panorámáját csodálva élvezhetjük ki a mozgás örömeit. A játék kezdetén a résztvevőket véletlenszerű módon legalább két csoportba osztják, és indulhat az egész napos mókás vetélkedő. A csapatok jól ismert vagy éppen kuriózumnak számító téli sportokban (például szánozás vagy hóbiciklizés) küzdenek egymással a körülbelül kétórás program alatt. A versenyzők minimális száma 15, de akár 200 ember is összemérheti erejét, ügyességét és kreativitását csapatokra bontva. A részvételi díj 29 euró, ami magába foglal egy vezetett kirándulást és egy étkezést is valamelyik környékbeli barátságos hüttében.A csapatjátékok rajongóinak érdekes lehet egy curling bajnokság is. A verseny előtt megismerkedhetünk a sportág szabályaival és a különféle helyi verzióival is. A nevezés 19 euró, amely magába foglalja a felszerelés bérleti díját is.
Több érdekes program várja a különlegességekre vágyókat is, ezek közül az egyik legérdekesebb az a körülbelül 3 órás esemény, melynek keretében szakképzett oktatók irányításával lehet kipróbálni a legújabb, legszokatlanabb, és legviccesebb téli sportokat. A terepsíeléstől és a snowboardozástól kezdve olyan mozgásformákkal lehet megismerkedni, mint a hódeszkázás egyik különlegesebb változata, a snowdecking, a hóbiciklizés vagy a biathlon, azaz a sífutás lézerharccal kombinálva. A részvételi díj 39 euró, amely magába foglalja a képzés díját és a felszerelés bérlését is.A jég szerelmeseinek is különleges programmal kedveskednek a síterepen; mindössze 35 euróért lehet kipróbálni minden, jéghez kapcsolódó sportot, így a korcsolyázás és a jéghoki mellett olyan kuriózumokat is, mint a jégszörfözés vagy a jégtenisz.
Az izgalmas kalandra és adrenalin löketre vágyók pedig a magasba emelkedhetnek a hőlégballonok egyikében, és madártávlatból csodálhatják meg a fantasztikus karintiai tájat. A légi kirándulás 3-4 órán át tart, és 260 euróba kerül, ezért az árért, életre szóló, felejthetetlen élményt szerezhetünk. Igazán különleges élményt nyújtanak a kutyaszán szafarik is. A többórás program keretében kutyaszánon suhanva fedezhetjük fel a környék érintetlen tájait, a szűz hóval borított természetet és megismerkedhetünk a szánhajtás alapjaival is, szakképzett hajtók vezetésével. A természet szeretőinek és az állatbarátoknak kihagyhatatlan program!

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: