Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Kövesd nyomon saját sí-teljesítményedet az Interneten!

A síelés nem csak a kikapcsolódáshoz nyújt remek lehetőséget, hanem fizikai teljesítőképességed teszteléséhez és fejlesztéséhez is. A megfelelő edzettségi szint és technikád folyamatos fejlesztése hozzásegíthet ahhoz, hogy a sípályák királya vagy királynője váljon belőled! Egy nemrégiben bevezetett kezdeményezés most minden szükséges segítséget megad ahhoz, hogy folyamatosan teszteld magad és nyomon kövesd sí-teljesítményedet. A szolgáltatás már egyre több síterepen elérhető, mi pedig most bemutatjuk, hogyan működik, és hogyan hozhatod ki a legtöbbet a Skiline síanalíziséből.



A Skiline szolgáltatásainak igénybevételéhez nincs szükséged semmi másra, mint egy érvényes síbérletre és internet kapcsolatra – akár számítógépen, akár mobiltelefonon. Bérleteden vagy belépődön szerepel egy – a sítereptől függően – három vagy négytagú számsor. A skiline.cc weboldalra belépve csupán regisztrálnod kell, majd megadnod a bérleten szereplő számsort. Innentől kezdve bármikor beléphetsz, és rengeteg érdekes adathoz férhetsz hozzá az aznapi teljesítményedről: megtudhatod összesen hány kilométert teljesítettél, milyen magasságokban jártál, valamint, hogy mely pontokon szálltál felvonóra. Mindezt egy diagram formájában töltheted le, ahol percre pontosan látni fogod, a nap mely időpontjában hol jártál.



A síanalízis remek lehetőséged nyújt számodra ahhoz, hogy ellenőrizd teljesítményedet, és nyomon kövesd saját fejlődésedet. A teljesítmény folyamatos számon tartása mindenképpen motiválóan hat majd rád, és egy-egy jól sikerült nap után nagyszerű sikerélménnyel ajándékoz meg a letöltött diagram végigbogarászása. Ráadásul, ha elégedett vagy eredményeddel, akkor akár az egész világgal megoszthatod analízisedet, sőt még akár virtuális versenybe is kezdhetsz más síelőkkel valós teljesítményed alapján!



A síanalízis letölthető mobil alkalmazás segítségével, illetve a Skiline oldalán található profilodról, de akkor sem kell lemondanod a szolgáltatás igénybevételéről, ha nem rendelkezel saját internetkapcsolattal vakációd során, ugyanis a síterepeken működő Skiline terminálokon is kinyomtathatod a rád vonatkozó elemzést. A Skiline portálja mindezek mellett közösségi oldalként is működik: olyan akárcsak a Facebook, ez azonban csak síelőknek szól! Bejelölheted ismerőseidet, reagálhatsz az általuk megosztott videókra, fotókra és diagramokra, és te is bármit feltölthetsz, amit csak kedved tart. Így nem csak barátaiddal, hanem a sípályákon szerzett új ismerőseiddel is könnyedén tarthatod a kapcsolatot.
A Skiline szolgáltatása annyira népszerű, hogy most már Ausztria legtöbb síterepén elérhető: Bad Kleinkircheim, Dachstein, Gerlitzen, Hintertux Gleccser, Hochkönig, Koralpe, Mölltal Gleccser, Nassfeld és Zillertal már mind tagja a Skiline csoportjának. Érdemes már utazásod előtt regisztrálnod a Skiline portálján, ugyanis tippeket és részletes információkat is kaphatsz a számodra megfelelő úti cél kiválasztásához, de a honlapon még pontos időjárás- és hó előrejelzést is találsz!

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: