Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Bulizz belünk Val d’Isère-ben!

Franciaország egyik legnépszerűbb síparadicsoma, Val d’Isère számos nagy volumenű sporteseménynek adott otthont, sípályáit pedig a világ legjobbjai között tartják számon. A savoyai település mégsem kizárólag a sport szerelmeseit vonzza. Naplemente után Val d’Isère másik arca tárul fel előttünk, az éjszakai élet itt ugyanis legalább annyira pezseg és lüktet, mint a világ kozmopolita nagyvárosaiban.

 

 

A síközpont közelében található világszínvonalú szórakozóhelyeket ráadásul rendkívül kényelmesen, az ingyenes éjszakai buszjáratok segítségével közelíthetjük meg. Lássuk, hova érdemes ellátogatnunk egy hajnalig tartó, feledhetetlen buli kedvéért!
A legendás Dick’s Tea Bart már több mint harminc éve tartják számon a francia Alpok legjobb éjszakai klubjaként. Azóta számos generáció tagjai ropták már hajnalig a táncparketten, és töltöttek el néhány igazán önfeledt éjszakát Dick híres klubjában. A 2010/2011-es szezon óta a szórakozóhelyet új tulajdonosgárda irányítja, akik teljes felújítást és jelentős átalakításokat hajtottak végre a létesítményen: a klub most már nem csak tánctérből és bárból áll, hanem egy kellemes étteremmel is bővült, ahol már a kora esti órákban is élő zene alapozza meg a parti hangulatot.

 

 

2010-ben az italkínálat is bővült, többek között a Ski Boot fantázianévvel ellátott vodka-pezsgő koktéllal, amelyet a hely hangulatához és a koktél nevéhez illően sícipő alakú edényben tálalnak. Dick legendás klubjában a finomabbnál finomabb koktéloknak és a legjobb zenéknek köszönhetően könnyen lehet, hogy hajnalig ott ragadunk…

 


2008-ban nyitotta meg kapuit Val d’Isère méltán népszerű szórakozóhelye, a Doudoune. A klub rendkívül tágas belső térrel, első osztályú fény- és hangtechnikával büszkélkedhet, ráadásul igazi huszonegyedik századi, letisztult és elegáns belső design varázsolja el a szórakozóhely közönségét. Doudoune-ban 11 órakor kezdődik a buli, mégpedig élő zenével és éjfélig ingyenes belépéssel. Éjfél után a belépő 15 euró, ez az ár azonban egy italt is magában foglal. A fantasztikus belső design és az éjfél előtt tartott koktélakciók miatt Doudoune-t mindenképp vegyük számításba, ha az éjszakát járjuk Val d’Isèreben.

 


A felsorolásból semmiképp nem hagyhatjuk ki a Graalt sem, amely jóval több egy diszkónál, a klubhelyiséghez ugyanis elegáns, lovagkori hangulatot idéző bár és étterem is tartozik. A bár 16 és 19 óra között óriási koktélakciókkal várja a vendégeket, amikor is 1, illetve 2 euróért rendelhetjük meg a kínálatban szereplő kiváló minőségű italok bármelyikét. Éjjel 1-ig a 60-as, 70-es és 80-as évek slágerei szólnak, hajnalban pedig megnyílik a tánctér is, ahol a Graal rezidens DJ-je funky és house zenével szórakoztatja a táncolni vágyó közönségét.

 

 

A Graal tehát tökéletesen alkalmas egy egész estés programnak is: itt finom vacsora, kellemes koktélozás, és egyedi fénytechnikájú tánctér várja a bulizós társaságokat.

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: