Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Csendes diszkó, country buli és Mikulás!

Obertauern idén is hosszú és tartalmas szezon elé néz, a salzburgi síparadicsom ugyanis november végétől egészen május elejéig üzemel majd. A síterep ráadásul fergeteges programajánlattal is készül a több mint öt hónapos szezonra, hogy a kiváló időjárási körülmények és a hó garancia mellett legyen még egy okod ide látogatni. Lássuk, hogy november vége és karácsony között milyen rendezvényekkel vár Téged a népszerű osztrák síterep, ahol nemsokára a tél kellős közepébe csöppenhetsz!


Obertauern kapui hivatalosan november 22-én nyitnak meg, és innentől kezdve egészen karácsonyig – azaz négy teljes hétig – zajlanak az új szezon tiszteletére szervezett események, vagyis az Opening Weeks rendezvénysorozat. Egészen biztos, hogy a síterep már a szezonnyitány első napján készen áll majd a vendégek fogadására, akik már ekkor tökéletes körülmények között síelhetnek és snowboardozhatnak. A nyitóhetek alatt sportfelszereléseket tesztelhetsz, snowboard-bemutatók keretében csodálhatsz meg elképesztő mutatványokat, és fergeteges bulikon is részt vehetsz!


A szezon első partija egészen különleges körülmények között fog zajlani, ugyanis november 24-én egy feledhetetlennek ígérkező fülhallgatós bulin vehetsz részt. Ha nem voltál még ilyen rendezvényen, éppen itt az ideje, hogy kipróbáld: kívülálló szemmel is rendkívüli – és nagyon szórakoztató – a látvány, ahogyan több százan tökéletes csendben táncolnak, ám a buli aktív résztvevőjeként egészen egyedülálló élményre számíthatsz. Az este elején válaszd ki a kedvenc DJ-d zenéjét játszó fejhallgatót, és élvezd a zenét, ami csak neked szól! A buli helyszíne a Gamsleiten parkoló lesz, ahol november 24-én este 20 órától gyülekezik majd a tömeg.


Egy héttel később, tehát december 1-én egy élő koncerttel kedveskedik Obertauern a bulizni vágyó vendégeinek, mégpedig a The BossHoss német buli zenekar fellépésével. A népszerű együttes óriási slágerek alapján készült country feldolgozásokat játszik, elképesztő hangulatot teremtve közönségük körében. Legsikeresebb feldolgozásaik többek között Britney Spears vagy a Wham! számai alapján készültek. Zenéje mellett, a cowboy szerelésben színpadra lépő együttes szórakoztató előadásmódjáról is híres. A koncertre a belépők 35 euróért kaphatók majd, elővételben azonban már 30 euróért jegyhez juthatsz.


Ahogy közeledik a karácsony, egy ünnepi tematika köré szerveződő bulin is részt vehetsz majd, ráadásul két felvonásban. A Rockin’ Christmas Party december 14-én és 21-én kerül megrendezésre 15 és 21 óra között. A buli alkalmával a legnagyobb karácsonyi slágerek szólnak majd, elsősorban a rockzene világából. Ezeken a napokon a Mikulás és a krampuszok megjelenésére is számíthatsz!

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: