Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Síparty 2000 méteren - ezt ne hagyd ki!

Tavasszal, a síszezon vége felé közeledve sokan szeretnék kihasználni az utolsó pillanatokat, hogy a hosszú nyári szünet előtt még utoljára hódolhassanak kedvenc téli sportjaiknak. Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes az osztrák Zillertal síterepre utazni április közepén: a tiroli síparadicsomban ugyanis idén is színpadra lépnek az alternatív, az elektronikus és a rock zene világának nagyjai, igazi buli hangulatot varázsolva Ausztria egyik legnépszerűbb síközpontjában.


A Snowbombing Fesztivál 2000-ben került először megrendezésre, azóta pedig a könnyűzenei világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb eseményévé nőtte ki magát. Míg eleinte a franciaországi Risoul síterep adott otthont a fesztiválnak, 2005-ben a hamisítatlan tiroli hangulatú Zillertal síközpontba költöztették az igazi világsztároknak helyet adó színpadokat. A korábbi évek Snowbombing fesztiváljain olyan világhírű fellépők léptek közönség elé, mint az elektronikus zene fenegyereke, Fatboy Slim, a nagy múltú brit Madness, valamint a zenei életben forradalmi újítást hozó Prodigy.


A fesztivál idején Zillertal síterep az európai fiatalok találkozóhelyévé válik, akik egy teljes hétig élvezhetik a remek síterep sportszolgáltatásait, az élő zenét és a hajnalig tartó táncot. A fesztivált mind a fellépő együttesek, mind pedig a közönség friss és fiatalos eseményként jellemzi, amelynek egyik legnagyobb különlegessége a természeti környezet, amely a bulik helyszínéül szolgál: az ausztriai Alpok szemet gyönyörködtető látványa. A Snowbombing Fesztiválon kívül ráadásul nincs még egy olyan, egy teljes hétig tartó zenei fesztivál, amely tengerszint feletti 2000 méteres magasságon kapna helyet!


A 2012-es évben április 9. és 14. között rendezik meg az egyedülálló zenei eseményt, amely nemcsak az esti és éjszakai órákban, hanem napközben is számtalan izgalmat tartogat az ideérkezőknek: míg a délutáni óráktól egészen az éjszaka közepéig jobbnál jobb koncerteken bulizhatunk, napközben Zillertal fantasztikus pályáin lelhetjük örömünket a kiváló hóviszonyokban, a környező táj szépségében, a síelésben és természetesen a snowboard nyújtotta őrült kalandokban.


Zillertal az idei évben is a fellépők között üdvözölheti az elektronikus és a rock zene legkarakteresebb előadóit: az osztrák síterepen többek között hallható lesz az Example, a Red Light, Mr. Sruff és James Zabiela. A zillertali Snowbombing Fesztivál bizonyítja, hogy a legjobb bulikban és igazi fesztiválhangulatban nem csak nyáron lehet részünk, hanem a hófödte hegyekben, akár 2000 méteres magasságban is!

sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: