Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Szó szerint befürödtünk Söldenben…

Sölden síterepe világszínvonalú sportközpont, ahol profik és amatőrök egyaránt legjobb formájukba hozhatják magukat. A síparadicsom ráadásul mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeinek igazán kényeztető élményekben legyen része: Sölden a sípályákon kívül számtalan wellness szolgáltatást kínál, amelyeket ráadásul egyetlen létesítményen belül, az Aqua Dome-ban vehetnek igénybe a felfrissülni és szépülni vágyó vakációzók.


A söldeni wellness központ jelenleg Tirol régió legnagyobb fürdőlétesítménye, amely egy egyedi dómszerű épületben kapott helyet: az Aqua Dome formavilága tökéletes harmóniában áll a környező monumentális hegyek megnyugtató látványával. A létesítmény szívében, egy tágas teremben helyezkedik el a panoráma termálfürdő, amelynek 34-36 fokos vízében elmerülni igazi felpezsdítő élményt jelent. Az Aqua Dome legnagyobb termálmedencéjét ráadásul üvegkupola fedi: ennek köszönhetően fürdőzés közben is gyönyörködhetünk az épületet körülölelő hatalmas, hóborította hegyek látványában.


A víz szerelmeseit hat másik medence is várja: az egyikben például víz alatti fitnesz-eszközöket találunk, amelyek segítségével kipróbálhatunk néhány rendkívül hatékony vízi tornagyakorlatot. A komplexum külső terében többek között három egyedi tervezésű csésze-alakú medence kapott helyet, amelyek különböző funkciókat látnak el. A legnagyobb (16 méter átmérőjű) „csésze” igazán különleges élményt ígér: speciális fénytechnika és zene varázsolja el a hatalmas tengervizes medencében fürdőzőket. Az Aqua Dome területén a felsoroltakon kívül találunk még hideg vizes, örvény- és masszázsmedencét is.


Hogy fokozzuk a wellness-élményt, kis időre hagyjuk ott a medencéket, és próbáljuk ki a négyféle szauna vagy a pihentető gőzfürdők valamelyikét. A rendelkezésre álló szaunák mindegyikét jellemzi valamilyen különlegesség: a „Föld Szauna” például félig a föld alatt épült, a „Kanyon Szaunában” pedig kialakításának, valamint egyedi hang- és fénytechnikájának köszönhetően úgy érezhetjük, mintha egy szurdok ölelésében üldögélnénk. A különböző hangulatú gőzfürdők szintén elvarázsolják látogatóikat: a melegség, a természetes illatok és az érzékeinkre megnyugtatóan ható fények megszabadítanak a felhalmozódott stressztől.


Az Aqua Dómot nem csak modern épülete teszi igazi huszonegyedik századi fürdőkomplexummá: a belső design, a relaxációs termek berendezése, a fitnesz eszközök a lehető legmodernebbek, a medencék és a szaunák pedig szintén minden igényt kielégítenek. A létesítmény színvonalához képest az árak viszonylag mérsékeltek: hétköznapokon a három órás időtartamra szóló belépő ára 17 euró, gyerekeknek pedig 8,5 euró.

sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: