Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Puy Saint Vincent - a családok kedvence!

A francia Alpokban található Puy Saint Vincent a magyar turisták által is közkedvelt síterep. 67 kilométer hosszúságú sípálya található itt, négy különböző nehézségi szinten. A síelés és snowboardozás mellett rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőség áll az ide utazók rendelkezésére, mint például a hó motorozás, lovas szánozás vagy jégmászás. A síelésben megfáradt és megéhezett vendégeket pedig számos étterem, bár és hütte várja.

 

 

Emellett Puy Saint Vincentben kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekekre, számos szórakozási lehetőséggel és programmal várják a legkisebbeket is. Így ha egy kellemes téli vakációra vágyunk az egész családdal, akkor Puy Saint Vincent a legmegfelelőbb úti cél számunkra.
Az egyik legfontosabb itteni téli program a gyermekek számára természetesen maga a síelés, amelynek elsajátításában tapasztalt és barátságos oktatók segítik a kicsiket. Már három éves kortól elkezdhetik a gyerkőcök a síelés alapjainak megtanulását, akár csoportos, akár magánóra keretében.

 

 

Emellett kincsvadászattal, téli állatokat bemutató érdekes előadásokkal és téli labdajátékokkal is gondoskodnak a legkisebbek szórakoztatásáról, így biztosan játszva megy majd a tanulás. Puy Saint Vincent-ben két nagyobb korcsolyapálya és egy fedett uszoda is található, ami kellemes szórakozási lehetőséget kínál a család minden tagjának.

 


A La Maison des Petits Montagnards nevű gyermekparadicsom pedig kifejezetten a legifjabb vendégek kedvéért jött létre. Itt felkészült és gyermekszerető pedagógusok és animátorok gondoskodnak a gyermekek jó kedvéről. Külön csapat foglalkozik a kisbabákkal, a tipegőkkel és a nagyobbacska gyerkőcökkel egészen 12 éves korig. A legkisebbeket egy fantasztikus, jól felszerelt játszóház várja, ami ráadásul ingyenes is.

 

 

A 6 és 12 éves korosztály pedig a mini klubban töltheti el igen kellemesen az időt, ahol mindenféle téli mókázásban vehetnek részt a gyermekek, így például hóember és iglu építésben, nyomkövetésben és hógolyó csatákban. Ráadásul a gyerekek megismerkedhetnek egy igazi hegyi mentő kutyával és gazdijával is, akik minden héten meglátogatják a mini klubot hogy bemutassák munkájukat.

 


A nagyobbacska gyerekeknek biztosan feledhetetlen élményt jelent majd az úgynevezett kígyó-siklás, ami azt jelenti, hogy több szánkót összekapcsolva, valóságos kígyóként siklunk és tekergünk a sípályán. Erről a programlehetőségről a helyi turisztikai információs irodában lehet érdeklődni.
Ha családi körben, gyerekeinkkel együtt szeretnénk élvezni téli pihenésünk, akkor Puy Saint Vincent az ideális síterep számunkra.

Sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: