Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Pattanj szánkóra Val Gardenában!

A síelők körében Val Gardena elsősorban a hagyományos téli sportok űzésére alkalmas sportterepéről ismert, ennél azonban jóval többet tartogat látogatói számára. Az olasz síparadicsom területén a romantikára vágyó párok, a pihentető programokat kereső családosok és az adrenalinra éhes fiatalok egyaránt megtalálják számításaikat. Mindezeket az igényeket többek között a síterep szánkózási lehetőségei is kielégítik!

 


Tündérmesében érezhetik magukat mindazok, akik lovas szánon indulnak el a Val Gardenát körülvevő festői táj felfedezésére. A síelés fáradalmait lovas szánon a lehető legkényelmesebben pihenhetjük ki: a komfortos üléseken összebújva, takaróba burkolózva gyönyörködhetünk a hóval borított táj látványában, miközben a természet háborítatlan csendjét csak a szűz hó ropogása zavarja meg.

 

 

A világörökség részét képező dolomitok lélegzetelállító szépségét ennél kellemesebb módon aligha fedezhetnénk fel. Az állatbarátoknak különösen szívet melengető élményben lehet része a lovas szános séta alkalmával, hiszen a gyönyörű lovakhoz is közel kerülhetnek a mesés téli utazás előtt.

 


Mivel a lovas szánon akár hárman-négyen is elférnek, pároknak és családoknak egyaránt ajánljuk. A lovas szános séta ára gyermekek számára 7 euró, felnőtteknek pedig 10 euró. Az útvonalak Alpe di Siusi felvonók hegyi állomásától, és a Monte Panán található lovardából indulnak.

 


A Val Gardena nyújtotta szánkózási élmények azonban nem csak pihentetőek lehetnek, hanem izgalmas kalandot is jelenthetnek azoknak, akik nyugalom és romantika helyett egy kis adrenalin fröccsre, és hagyományos szánkó-élményre vágynak. Rasciesa-Ortisei kábeles felvonó legfelső állomásától indul egy hat és fél kilométeres, rengeteg izgalmat rejtő, kiváló minőségű szánkópálya, amely a bátor és belevaló sportimádóknak ajánlott.

 

 

Emellett Alpe di Siuzi szintén számtalan gyönyörű szánkóútvonalat kínál. Az ezen a két helyszínen létesített szánkópályák ráadásul az éjszakai órákban, a gyönyörű csillagokkal borított égbolt alatt is várják a szánkózás szerelmeseit. A pályák ingyenesen igénybe vehetők azok számára, akik Val Gardena síterepre érvényes bérlettel rendelkeznek.

 


Akár gyermekekkel, akár baráti társasággal, vagy párban érkezünk Val Gardena síparadicsomba, a terep adta színes programlehetőségek között biztosak letetünk abban, hogy útitársaink és mi magunk is megtaláljuk a leginkább kedvünkre valót.

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: