Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Éld át az Érzelmek éjszakáját Chopokon…

A Chopok hegység északi részén Szlovákia legnagyobb egybefüggő síterepe található, ami kellemes fekvésének és modern kialakításának köszönhetően egyre népszerűbbé válik a síelők körében. A magyar utazók különösen kedvelik elsősorban közelsége miatt. Chopok- Északon nem csak a síelőket, hanem a snowboardosokat is szeretettel fogadják, számukra egy fantasztikus fun parkot is létrehoztak.


Ráadásul a téli pihenésüket igazán aktívan eltölteni vágyókat számtalan síelés utáni program várja este és éjszaka is. A sportrajongók számára lehetőség van az esti síelésre is, két pályát is kivilágítanak este, a Záhradky és a Biela pályáknál lévő lifteket lehet használni amikor leszáll az est. Ha családunkkal, gyerekekkel érkezünk Chopok északra, akkor feltétlenül érdemes kipróbálni az esti szánkózást is, mely felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak is. A Biela pályán körülbelül egy kilométeres hosszúságú szakaszon élvezhetjük a szánkózást este hat és kilenc között.


A bulizásra, féktelen szórakozásra vágyó fiatal utazók is megtalálják számításaikat Chopokon, ahol több éjszakai szórakozóhely is üzemel. Chopok észak egyik legnépszerűbb szórakozóhelye a Happy End bár és étterem. A Happy End napközben étteremként üzemel, ahova bármikor beülhetünk egy finom fogásra vagy egy forró italra. A Happy End ideális helyen, a Biela pályán, a Maxiland nevű gyerek funpark mellett található. Az étterem ötkor bezár, hogy aztán este nyolckor újból kitárja kapuit, és kezdetét vegye a hajnalig tartó buli. A szórakozóhelyen igényes zenei kínálattal, finom sörökkel és röviditalokkal valamint fantasztikus lézershow-val várják a fiatalokat, a belépés díjtalan, ráadásul ingyenes partybusz is közlekedik este nyolc után Chopok jelentősebb állomásait érintve.


Akik nem szeretik a hangos zenét és a hajnalig tartó táncot, azoknak is kellemes szórakozási lehetőségeket nyújt Chopok- Észak. Night of Emotions (Érzelmek Éjszakája) néven például egy igen különleges esti programot kínálnak az érdeklődőknek. Az éjszakába nyúló program este hatkor veszi kezdetét egy romantikus hómotorozással a Tátrán a csillagok alatt. Az úti cél az 1670 méteres tengerszint feletti magasságban található Lukova, ahol a hangulatos Von Roll étteremben egy fantasztikus, a ház specialitásait tartalmazó négyfogásos menüvel várják a vendégeket. Igazán kellemes élményt nyújt egy gyertyafényes vacsora elfogyasztása az étteremben.


Ha síelés után inkább egy kis pihenésre vagy ellazulásra vágyunk, akkor érdemes felkeresni az este kilencig nyitva tartó Hotel Grand wellness központot, ahol számtalan féle szauna és masszázs, különféle testkezelések és relaxációs medence várja a látogatókat.


Ha Chopok Északon töltjük téli vakációnkat, akkor biztosan találunk ízlésünknek és igényeinknek megfelelő, felejthetetlen élményeket nyújtó síelés utáni és esti programokat.

sionline.hu (Michelberger Anna)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: