Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Ízrobbanás Szlovéniában!

Rogla síközpont kiválóságát mi sem bizonyítja jobban, mint az ide évről-évre visszatérő elégedett vendégek, valamint a hat Arany Hópehely díj, amelyet Szlovénia legjobban szervezett síparadicsomaként zsebelt be. Rogla évente minimum 100 síelésre alkalmas napot garantál vendégeinek, akik részben természetes, részben mesterséges hóval fedett remek pályákon élvezhetik a téli sportok nyújtotta örömöket.

 


Szlovénia díjnyertes síparadicsoma többek között a gyönyörű természeti környezetéről valamint óriási vendégszeretetéről híres. Számtalan okot tudnánk tehát találni arra, hogy Roglát válasszuk úti célnak a téli szezonban, amelyek között a szlovéniai régió konyhaművészete és barátságos vendéglői is szerepelnek. Lássuk, melyek Rogla legvendégszeretőbb éttermei, és mi mindent érdemes ezen a fantasztikus helyen megkóstolni!

 


A roglai Planja Hotel épületében található Stara Koca étterem nem csak a szállóvendégeket, hanem a síterepen vakációzókat is nagy szeretettel fogadja. A Stara Koca egy igazán otthonos és barátságos étterem, amelynek belső tere esténként bensőséges hangulatot áraszt, így tökéletes választás lehet egy kellemes vacsora elköltéséhez. Érdemes megkóstolni az étterem egyik specialitását, a gombalevest, amelyet pohorjei gombából készítenek, és hajdina gánicával (puliszkával), valamint házi szalonnával tálalnak. Stara Koca étlapján kenyérgombócokkal tálalt őzhúsból készült gulyás is található, ami ugyancsak egy kiváló étel a vadhús kedvelőinek. A fejedelmi vacsora utolsó fogásaként próbáljuk ki a ház egyik desszert-specialitását, az isteni diós gombócot áfonyával!

 

Hasonlóan izgalmas kulináris élvezetek várják a vendégeket Koca na Jurgovem és Dom na Pesku éttermekben. Ezekben a vendéglőkben kedvezményes déli menü várja a sportolástól megéhezett vakációzókat, valamint pohorjei specialitások és egyéb kulináris különlegességek, például az őz- és birkahúsból készült ételek széles választéka. A főfogás után, a számtalan ínycsiklandó desszert között válogatva a bőség zavarával küzdenek az étterem vendégei. Otthonos és melegséget árasztó hangulatának köszönhetően mind Koca na Jugovem, mind Dom na Pesku tökéletes helyszín egy családi ebéd vagy vacsora elköltésére.

 

 


Ejtsünk végül szót a csodálatos környezetben, egy tó szomszédságában fekvő Masinzaga étteremről is: a festői táj, amely a vendéglőt körülveszi, önmagában is elég indok lenne arra, hogy ide ellátogassunk, az ízletes fogások azonban még egy jó okot szolgáltatnak.

 

Bármely éttermet is válasszuk Roglában, biztosak lehetünk abban, hogy igazán vendégszerető fogadtatásban és a finom ételeknek köszönhetően valódi kulináris élményekben fogunk részesülni!
 

sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: