Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Tanulj velünk síelni Bovecben!

Ha életünk első sívakációjára készülünk, vagy éppen gyermekeinkkel szeretnénk megismertetni ezt az élvezetes téli sportot, akkor érdemes körültekintően megválasztani az úti célt. Fontos, hogy olyan síterepre utazzunk, ahol található a zavartalan gyakorlásra alkalmas sípálya, és ahol profi síoktatókra bízhatjuk magunkat. A szlovéniai Bovec-Kanin, amely az ország egyik legmagasabb hegyének oldalában fekszik, megfelel mindkét kritériumnak, így tökéletes választás mindazok számára, akik először kóstolnak bele a síelés élvezeteibe, és azoknak is, akik gyermekeiket kedves és türelmes oktatók gondjaira szeretnék bízni.

 


A kanini síoktatási központ a szlovén nemzeti síiskola tagja, amely szakképzett és türelmes oktatókkal várja leendő tanítványait. Az iskola munkatársai részletes információkkal látják el az ide érkezőket az induló kurzusokkal kapcsolatban, amelyek egyéni és csoportos formában is elérhetőek.

 

 

A tanfolyam ütemét szintén meghatározhatjuk: választható rövid hétvégi kurzus, amely négy tanórából áll, de hat és tíz órás tanfolyamra is van lehetőség. Az iskola az oktatási szolgáltatás mellett biztosítja tanítványai számára a szükséges felszereléseket is.

 


Egyéni oktatás keretében síelni és snowboardozni is tanulhatunk Kaninban. Ez az oktatási forma kétségkívül jóval költségesebb, mint a csoportos tanfolyamon való részvétel, a technikákat azonban sokkal gyorsabban sajátíthatjuk el, hiszen az oktató kizárólag velünk foglalkozik az órákon. A tempós haladás és a gyors siker tehát garantált! Az oktatás 50 perces órák keretében zajlik, amelyek ára 30 euró. Ha azonban a tanfolyamra magunkkal viszünk még egy személyt, akkor a második részvevőnek csak 8 eurót kell fizetnie óránként. Megéri tehát párban nekivágni a tanulásnak!

 


A csoportos tanfolyamok minden jártassági szinten elérhetőek, kezdőtől haladóig. Ideális tehát mindazoknak, akik az első lépéseket szeretnék megtenni, de azok számára is, akik egy hosszabb kihagyás után felfrissítenék tudásukat, vagy egyszerűen csak magasabb szintre kívánják fejleszteni síelési technikájukat. A tanfolyamok szervezői minden esetben odafigyelnek arra, hogy a csoport tagjai azonos szintű tudással és gyakorlattal rendelkezzenek, így a kezdőket nem dobják mély vízbe, és a haladók sem unatkoznak az órákon.

 

 

Az oktatás megbeszélés szerinti időpontokban, hétfőtől pénteking zajlik. A négy órás kurzus ára 35 euró; a hat órás tanfolyam 50, a 10 órás 70 euróba kerül. Sok szerencsét és gyors haladást kívánunk a Bovec Kanin síiskola leendő diákjainak!

Sionlie.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: