Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Eszkimóként Ötztalban

Karnyújtásnyira a csillagos égbolttól, romantika, luxus, és kalandok várnak rád kétezer méter magasban, az örök jég birodalmában, kényelmes négy személyes Iglukban, az osztrák Ötztalban, Sautensben. Az Ahorn hegy völgyállomásától, 160 személyes modern gondola röpít bennünket az ég felé törő zord alpesi világba, célunkat, a gondola landolása után 5 - 10 perces könnyű sétával érhetjük el. A „white lounge” recepcióján elvégezzük a bejelentkezést, kényelmünk érdekében, csomagjainkat külön szállítják utánunk.Az Iglu bárban igazán jól esik az üdvözlő ital, a forró tea vagy forralt bor, melynek elfogyasztása közben, képzett túravezetők tájékoztatják a vendégeket, a speciális alpesi körülményekről, öltözködési előírásokról, hálózsák szakszerű használatáról, a magaslati levegő testre, szellemre gyakorolt hatásáról. A hálózsákok -40 fokig nyújtanak védelmet a zord időjárás ellen. A 2X2 személyes Igluk elfoglalását követően, romantikus környezetben, gyertyafényes vacsorával kedveskednek a különleges élményekre váró, újsütetű „eszkimóknak”.A fenséges sajt fondü elfogyasztása után, a sötét éj csillagos leple alatt, fáklyás séta keretében ismerkedhetünk a misztikus téli havas táj titkos szépségeivel, majd visszatérve kiindulási pontunkhoz az Iglu faluba, tábortűz mellett, gondolatokat és eszmét cserélhetünk a világ folyásáról, megoszthatjuk csillagászati ismereteinket, mielőtt visszavonulnánk az expedíciós puha hálózsákjainkba.
Az éjszakát természetesen a kísérő túravezetők is a hegyen töltik, a vendégek biztonsága érdekében. Ha a biztonsági előírásokat betartjuk, nem fogunk fázni, úgy alszunk majd hófehér birodalmunkban, mint egy kisbaba. Stressz mentesen, távol az apres ski hangoskodóitól, a világ zajától. Másnap a bőséges büfé reggeli elfogyasztása után, felcsatolhatjuk az előmelegített sí cipőinket, és nekivághatunk a gyakran szűz hó borította 5,5km hosszú sípálya meghódításának, hogy kiélvezhessük a téli örömök minden pillanatát.Ha nem kívánjuk az éjszakát egy Igluban tölteni, anélkül is felkereshetjük a „jégfalut”, akár egy, egynapos szervezett program keretében, felépíthetjük saját Iglunkat, szakszemélyzet technikai segítségével.
Természetesen mindkét esetben, akár megszállunk a havasi faluban, akár csak részt veszünk az Iglu építő programon, elengedhetetlen és nélkülözhetetlen a megfelelő téli ruházat, vastag zokni, kesztyű, hosszú alsónemű, síruha, sapka. Nem árt tartalék száraz ruhaneműt is magunkkal vinni, a 2000 méter magas hegyek közé, ne adjunk esélyt egy megfázás lehetőségének. Aki egy síeléssel egybekötött, különleges élményre vágyna, feltétlenül keresse fel az Ötztali Iglu falut!

www.sionline.hu - a síutak specialistája

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: