Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom
Keresés

Úti cél / szálláshely neve:


Felnőtt

Gyermek

További keresési opciók

Csatlakozz hozzánk!
Hírlevél
EUB utasbiztosítás

Megérdemled! Kényeztetés Les Orres-ban...

Les Orres síközpontja gyönyörű környezetben, egy vörösfenyő erdő szívében helyezkedik el. Az igazán jó minőségű sí-, korcsolya- és a szánkópálya nyújtotta sportolási lehetőségek mellett Les Orres különleges wellness szolgáltatásokat is kínál az idelátogatóknak: esztétikai kezelések és exkluzív masszázstechnikák várják a szépülni és felfrissülni vágyókat.

 


Céline és Yannick Breton 2006 óta működteti wellness-szalonját a les orres-i síterepen, Bulle Bien-Etre néven. A szolgáltatás különlegessége abban rejlik, hogy az ide érkező vendégek hatféle masszázs-technika és azok altípusai közül válogathatnak, a magasan képzett masszázsterapeuták pedig az egyéni igényeknek megfelelően segítenek kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb masszázstípust.

 


A wellness-szalon egyik legnépszerűbb szolgáltatása a japán eredetű Shiatsu masszázs, amely növeli testünk alkalmazkodó képességét a környezeti változásokhoz, ezzel ellenállóbbá téve szervezetünket a káros külső hatásokkal szemben. A kezelésnek köszönhetően megszűnik a testben uralkodó feszültség, megindul az energiaáramlás, és mindezek hatására javul a szervezet védekezőképessége.

 

 

A Shiatsu masszázs egy másik változata, az Amma Assis masszázs technika szintén kipróbálható Les Orres-ban. Az elnevezés jelentése: „megnyugtatni a kezekkel”. A kilencven perces kezelés során a masszázsterapeuta a háton, a karokon, és a fejen található akupunktúrás pontokra koncentrál: az energiaáramlás aktiválódik, testünk ellazul és megtelik életerővel. A szalon kétségkívül legkülönlegesebb és legkellemesebb masszázs-szolgáltatása a Fuji masszázs. A szintén Keletről származó technika a masszázs és a termoterápia (hőterápia) ötvözetéből született: a hagyományos masszázst követően a terapeuta meleg köveket helyez el a testen, egyensúlyba hozva ezzel a szervezet hőháztartását, miközben a test a kellemes melegség hatására ellazul és megnyugszik.

 


A Bulle Bien-Etre szalon nem csak a masszázs, hanem a kozmetikai kezelések terén is igazán minőségi szolgáltatást nyújt. Az arc- és testkezelések során a kozmetikusok olyan nemes és természetes anyagokat használnak fel, mint az argán olaj, a csokoládé, a méz és a szatén.

 


A wellness-szalont elhagyva még nem kell, hogy kényeztetéseink véget érjenek: a síközpont korcsolyapályájának galériáján egy igazán hangulatos teázó várja a masszázstól felfrissült vagy éppen a síelésben elfáradt látogatókat. A teázó kiváló minőségi kávék, ízletes forró csokoládék, első osztályú teák és finomabbnál finomabb sütemények széles választékát kínálja vendégeinek, akik a forró italokat szürcsölve a panoráma ablakon keresztül a Serre-Poncon völgy varázslatos látványát is élvezhetik.

Sionline.hu (Kupi Krisztina)

KAPCSOLÓDÓ SZÁLLÁSOK: